Partners

AIONSPORTS is gespecialiseerd in sport data & technology bedrijf gespecialiseerd in performance, fan-engagement en streaming media. Met producten als VR Game Analysis en Data Scouting helpt AIONSPORTS clubs en spelers om beter te presteren. Alle AIONSPORTS producten zijn data-driven.

C-Sharp Sports is een platform waarmee allerlei gegevens van een speler op en makkelijke manier kunnen worden verzameld, beheerd en verdeeld binnen een sportorganisatie. C-Sharp Sports biedt gebruikers van een club veilige toegang tot, en voorziet hen van, alle relevante speler gerelateerde informatie. Efficiënte toegang tot deze informatie is bepalend voor het bereiken van het ultieme doel van elke coach/sporter/bestuurder, namelijk het winnen van de volgende wedstrijd.

Jako Teamsport specialiseert zich inmiddels al 17 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Fulltime zijn we met een compleet team vol energie bezig om het onze klanten naar wens te maken en iedere keer weer een optimaal resultaat te leveren. Daar ligt dan ook ons sterkste punt: Wij leveren kwaliteit.

Buro Externe Betrekkingen is de juridisch specialist voor ondernemers. Met name gericht op Vastgoed- en ondernemersrechtvraagstukken, maar de overige rechtsgebieden niet uit het oog verliezend. Of het nu gaat om advies, begeleiding bij projecten of het bieden van (tijdelijke) ondersteuning bij de verwerking van juridische documenten. Kortom, loop je aan tegen een juridisch vraagstuk, neem dan contact op met Buro Externe Betrekkingen.

Goede sportkleding is belangrijk voor sport gerelateerd onderwijs. Wij bieden als bedrijf een volledig verzorgd kledingpakket aan waar de leerlingen de meeste profijt bij hebben. Binnen ons bedrijf werken enkel mensen uit de sportwereld, wij weten dat goede sportkleding belangrijk is. Het pakket wat wij aanbieden, is altijd in overleg samengesteld met de opleiding.

Keepersworld.nl heeft een breed aanbod voor voetbalkeepers, trainers en clubs. De Keepersworld.nl verzorgt trainingen en clinics voor groepen en kan tevens (keeper)trainers en verenigingen ondersteunen bij het opzetten en verbeteren van de keeperstraining op de club. Dat alles met een duidelijke visie op het keepen en de daaraan gekoppelde trainingsmethoden.

FEL is een creative agency en performance partner; we maken impactvol werk, dat een effect teweegbrengt bij de klant van onze klant. En namens die klanten bouwen we merken, verkopen we producten en diensten, en omarmen we de social en digital dynamiek. Oftewel; Brand, Sales & Social. 

Er gebeuren dingen in het leven die om een notaris vragen. Wanneer je een hypotheekakte nodig hebt bijvoorbeeld, of een verklaring van erfrecht. Maar vooral ook als je advies wilt over zaken als trouwen, scheiden, testamenten of gedoe over een erfenis. Advies dat onafhankelijk en begrijpelijk is. Dat krijg je bij Notaria, de familienotaris voor elke Alkmaarder.

 

Kolping Boys is met ruim 1150 spelend leden en meer dan 300 vrijwilligers een van de grootste verenigingen van Alkmaar. Onze vereniging is opgericht in 1939 en bestaat dit jaar 80 jaar.

I-ConnecT Heiloo is een leer/werkplek waar we, onder de vleugels van GGZ -NHN, samen met onze  clienten, voor echte klanten ICT projecten realiseren. 

CI-DA-RI communicatie is in mei 2013 van start gegaan als een initiatief van Rien Berends, oud-hoofdredacteur van onder andere de AZ Krant en vakbladen in de grafische industrie.

Het eenmansbedrijf is gespecialiseerd in schrijven en redigeren van redactionele en commerciële teksten of artikelen; interviews; presenteren of leiden van bijeenkomsten, seminars en congressen; bemiddelen bij conflicten (mediator), acteren (rollenspel) en voltrekken huwelijken (trouwambtenaar) rien.berends@gmail.com.

Sponsor: Van de Giesen makelaars

Van de Giesen Makelaars is een actief makelaarskantoor. Door onze ruime ervaring in de onroerend goed markt en gedegen vakkennis zijn wij in staat zeer efficiënt te werken. Wij zijn actief op het gebied van: Woningmakelaardij, Bedrijfsmakelaardij, Aankoopbegeleiding, Taxaties en Adviezen. Onze aanpak verschilt wezenlijk van andere makelaars. Graag bespreken wij dit in een persoonlijk gesprek, want wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak nog steeds het beste werkt in dit steeds meer digitale tijdperk.  www.vandegiesen.nl